ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participă şi tu!

Cum (nu) reacționează WizzAir atunci cînd faci o reclamație


Nu poți să-i faci cuiva bine cu forța. M-am convins de a acest lucru de nenumărate ori. Cel mai elocvent caz a fost experiența pe care am avut-o (sau mai degrabă n-am avut-o) recent cu WizzAir. Să vă povestesc.

Trei luni în urmă publicam acest articol în care scriam despre o greșeală de traducere pe versiunea română a site-ului WizzAir. E vorba despre o scăpare care poate afecta financiar clienții în momentul în care aleg biletul în funcție de tipul de abonament pe care-l au.

După ce am postat articolul, am etichetat pe Facebook pagina oficială WizzAir. Nu am primit nicio reacție. La începutul lunii căutam niște bilete, am remarcat din nou greșeala și mi-am adus aminte de postare. Ca un bun samaritean, am decis să îi contactez direct pentru a le semnala greșeala.

wizzair-customer-support-raspuns-automat

Știam că apelurile telefonice spre call center sînt contra cost, așa că le-am scris un mesaj în care am pus link-ul spre articolul meu cu toate detaliile. Am primit imediat un răspuns automat în care mi s-a mulțumit pentru mesaj.

De asemenea am fost atenționat că nu voi primi niciun răspuns și am fost invitat să apelez la serviciul clienți care costă 0,65 euro cenți pe minut. Mă și vedeam explicînd greșeala unui operator care mă transfera la altul și tot așa.

Am decis că acesta nu e cel mai bun mod de-a folosi banii și timpul meu, așa că m-am abținut de la apel cu conștiința oarecum împăcată că am făcut ce am putut. Scăparea este în continuare pe site și, se pare, va mai sta acolo mult și bine.

După cum ziceam, nu poți să-i faci cuiva bine cu forța, n-ai cum.


1 comentariu

  1. mariana timplaru |

    buna seara, am calatorit cu wizz air de la madrid la bucuresti si nu am avut nici o problema cu bagajul de mana numai ca la intoarcere de la bucuresto la madrid (romanii) nestiind pe ce sa mai ia bani au spus ca trebuie sa platesc 40 euro pe un bagaj mic care nu avea kilogramele bagajului de cala, RUSINEEEEEE ca mn mai erau nnn persoane.

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 3 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *