Bărbaţii-s dobitoci, femeile-s cu capul (1)

Femeile îs duse cu sorcova. Dacă nu mă crezi, uită-te în jur, alege o femeie la întîmplare şi încearcă să înţelegi modul ei de gîndire. A încerca să înțelegi o femeie e ca și cum ai încerca să cuprinzi necuprinsul sau să transformi metalul în aur. Misiune imposibilă.

Nici măcar femeile nu se înţeleg pe ele însele. Cei care afirmă că au cuprins cu mintea femeile locuiesc de obicei în case de nebuni sau clinici de dezintoxicare. Există totuşi oameni se apropie totuși cît de cît de înțelegerea femeilor. Aceştia sînt compozitorii, cîntăreții, scriitorii, actorii care mor oricum destul de tineri, de obicei tocmai din această cauză.

Femeile îs duse cu capul și unul din motivele principale este faptul că bărbații sînt niște dobitoci. Dacă nu mă crezi, uită-te în jur. 90% din problemele existente în lume au fost create, cauzate şi perpetuate de către bărbaţi.

Pentru că aceştia sînt dobitoci, în special în grup, iar atunci cînd intervine și alcoolul bărbații se transformă în niște brute libidinoase care au un singur scop – răspîndirea seminței. Spre deosebire de femei, bărbații sunt foarte ușor de descifrat. Singurul lucru care îi interesează în 90% din cazuri este sexul.

Natura le-a făcut pe femei mai slabe din punct de vedere fizic. De aceea sunt foarte frecvente cazurile în care ele sînt înjurate, lovite, maltratate, violate… de bărbați bineînțeles, care sînt mai puternici.

Dacă femeile ar fi la fel de puternice ca bărbații, vă asigur că nici un bărbat n-ar mai ridica mîna să lovească, pentru că ar ști că poate să o ia înapoi. Mai mult de atît, dacă femeile ne-ar fi superioare fizic, rolurile s-ar inversa cu siguranță.

Spre deosebire de noi, bărbații, care avem dobitocia în gene, majoritatea femeilor se nasc normale. Ceea ce înseamnă că ele o iau razna undeva pe parcursul vieții. Imaginează-ți să fii nevoit să suporți dureri crîncene și să sîngerezi cîteva zile în fiecare lună aproape toată viața. Ce zici de asta?

Dacă are ”noroc”, femeia este luată la un moment dat de un bărbat de la părinții ei care își dau fiica la măritiș. Observați nuanța verbelor. La un moment dat ea rămîne însărcinată, fie voluntar, planificat, fie pentru că a fost atît de „proastă” încît a uitat să-și ia pilula sau și-a încurcat calendarul. Observați din nou nuanțele.

În acest moment rolul bărbatului aproape s-a încheiat, iar femeia este pe cale să-și îndeplinească menirea ei principală – aceea de a deveni mamă.

continuarea în articolul următor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comentarii

 1. Transformarea metalului in aur se numeste alchimie si…nu e CHIAR atat de imposibila, teoreric vorbind. 😛

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Bai!!!!!ahooo!!!! dap vad ca tu tare esti obijduit pe viata :))))) e-o mai usurel, mai raslaghestete!
  apropo, intr-un final: dobitocie + „cu capu’ ” = Armonie

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Szergyika, în cazul în care nu ai observat, articolul e postat de Omul negru care e prin definiţie „obijduit pe viaţă” şi sarcastic din cale afară.

  Tocmai din această cauză l-am postat la categoria „gînduri negre”.

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Valentina – poate teoretic, dar practica bate teoria. E imposibil să transformi metalul în aur şi chiar dacă ar fi posibil, nici măcar alchimiştii (observi că e de gen masculin) nu ar fi în stare să înţeleagă cum funcţionează mintea unei femei…

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. „alchimistii” e ca „oamenii” poate insemna atat barbat cat si femeie, dupa umila mea parere…asa ca aici…nu iti dau dreptate, om cu ganduri negre!
  😛

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Bărbaţii-s dobitoci, femeile-s cu capul (2) | Andrei Albu - [...] Bărbaţii-s dobitoci, femeile-s cu capul (1) [...]

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *